logo

Outdoor & Travelshop

4 mei 2016 10:55
Emmeloord – Wandel & Outdoorshop gaat verder als Outdoor en Travelshop.

Waarom een naamswijziging, willen jullie hiermee nieuwe klanten aanspreken? Eigenlijk is het zo dat die klanten al bij ons binnenkomen maar onze uitstraling en winkel niet meer past bij de doelgroep. De behoefte van onze klanten is veranderd door de jaren heen en hierbij past een nieuwe naam. We hebben naast de nieuwe naam ook de voorkant van de winkel aangepakt met nieuwe bekleding. Daarnaast lanceren we een nieuwe website en ander reclamemateriaal. We willen middels al deze veranderingen onze klanten een geheel nieuwe beleving aanbieden aldus Leendert en Gina.

Tegenwoordig gaan mensen steeds vaker naar andere vakantiebestemmingen. Voorheen gingen ze wandelen in de Ardennen maar dat is aan het veranderen. IJsland is bijvoorbeeld erg populair aan het worden maar ook de Scandinavische landen. En het blijft dan niet bij wandelen, de vakanties zijn tegenwoordig wat breder en spectaculairder. Backpacken, kajakken, roadtrips en survivals zijn erg in trek.

Het zomer en winterseizoen loopt ook door elkaar heen. Mensen trekken in de zomer ook naar koudere bestemmingen en in de winter naar tropische oorden. Het assortiment is hierop aangepast en past beter bij deze tijd.

Iedereen is tegenwoordig ook veel actiever en bewuster van hun gezondheid. De outdoor activiteiten hebben ook een plek gekregen in het dagelijks leven. Wandelen rondom de woonplaats of eropuit trekken in eigen land en op die manier actief zijn.

Foto's:

Outdoor & Travelshop
Ga terug