logo

Sponsoring

1 september 2019 10:26
Begin 2019 zijn wij in contact gekomen met Sebastiaan Thie van Skirmworld.
Hij vertelde dat hij bezig was het het oprichten van Real Life Gaming ( RLG ) en vroeg of wij van Outdoor & Travel shop een team van 5 personen zouden willen sponsoren. Na het opzoeken van informatie wat RLG eigenlijk inhoud zijn wij de uitdaging aan gegaan.
En op 8 mei 2019 zijn de eerste jassen uitgedeeld. 31 augustus 2019 heeft ieder teamlid een t-shirt met het logo van het team ontvangen. Het team heeft de naam Shadow Assasins gekozen en 1 van de leden heeft het logo ontworpen. Ook is er inmiddels een team vlag zodat het team met wedstrijden duidelijk zichtbaar is als team. Nu is het nog even wachten tot er een plek vrij komt op het speelveld om hun eigen basis te bouwen.

Wat is Real Life Gaming.
RLG zegt het eigenlijk al, het zijn dezelfde computergames maar dan buiten in de frisse lucht.
Sociaal en met elkaar. Allerlei soorten spellen kunnen wij tot leven laten komen op het speel terrein. Skirmworld gebruikt met het RLG concept bestaande "games" om tot leven te laten komen. Dit is vooral gebasseerd op schietspellen en op survival games.
LEKKER BUITEN SPELEN!
Het ouderwets buitenspelen komt terug in een nieuw jasje.
Om te zorgen dat de kids weer actief worden en buiten gaan spelen, biedt Skirmworld die mogelijkheid. Echter, alleen een schommel neerzetten zal niet meer genoeg zijn. Het moest iets zijn wat aansluit bij de huidige interesses. REAL LIFE GAMING.
Kinderen zijn actief buiten bezig en zijn dus in beweging.
De kinderen krijgen les in veiligheid, gedrag naar anderen, disipline, saamhorigheid en leren ze ook om acceptatie vermogen op te bouwen naar anderen. Maar ook hoe ze kritiek en feedback kunnen ontvangen en geven.
De trainingen zijn bedoeld om uw kind te vermaken maar ook om ze eventueel klaar te stomen voor wedstrijden en op deze manier het beste RLG team van Nederland te worden.
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over RLG dan kunt u kijken op rlgsports.nl of een mail sturen naar info@rlgsports.nl.
In de winkel hebben wij een folder liggen die u mee kunt nemen.
Ook op de facebook pagina van Real life gaming kunt u een kijkje nemen.

Foto's:

Ga terug