logo

Over ons

Harry & Wietske,
Outdoor & Travelshop in Emmeloord is eigendom van Harry & Wietske. Wij willen ons even aan je voorstellen. Gewoon even in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Hallo, ik ben Wietske van Eerten - Gjaltema, 
Geboren in de vaargeul van het oude eiland schokland en opgegroeid aan de schokkerringweg in Ens. De basisschool doorlopen in Ens en het voorgezet onderwijs gevolgd in Emmeloord. Daarna ben ik gaan studeren in Zwolle. Afgestudeerd als activiteiten begeleidster. In 1980 ben in lid geworden van scoutinggroep De Hanzeluiden in Kampen. Met heel veel plezier heb ik daar van alles in en om de natuur beleeft. In 1988 heb ik mijn huidige man leren kennen.
Na een aantal verhuizingen van Ens naar Zwolle naar Dronten en naar Kampen zijn wij terug gekomen in de Noord Oost Polder. En wonen nu al weer 27 jaar aan de Vliegtuigweg.

Ook mijn man Harry van Eerten is geboren en getogen in De Noord Oost Polder.
Hij heeft de basisshool doorlopen in Marknesse en het voorgezet onderwijs in Emmeloord gevolgd. Daarna moest hij nog verplicht in dienst. 
In 1997 zijn wij getrouwd. In 1999 is onze eerste zoon geboren en in 2001 is onze tweede zoon geboren. Harry werkt bij een Bedrijf in Kampen en ik heb bij de DSB Bank gewerkt en bij Schoonenberg hoorcomfort waar ik door een reorganisatie kon vertrekken.
Als goede klant van de Wandel & Outdoorshop kwam ik in gesprek met Leendert en Gina die met de vraag kwamen of wij hun winkel  willen overnemen. Na veel wikken en wegen hebben wij in 2017 besloten om de uitdaging aan te gaan.
De naam Wandel & Outdoorshop is veranderd naar Outdoor & Travelshop zodat het voor de klant duidelijker overkomt wat we zoal verkopen.
Op gebied van outdoor, travel, wandelsport , survival en backpacking ben u bij ons op het goede adres.

Tot ziens in onze winkel.